I dag startede jeg dagen med at prøve at køre i kørestol i Aarhus’ gader og over veje. Nogle steder har vi gode overkørsler med nedsænkede kantsten som er nemme at komme over, men for mange andre steder er kantstenen meget høj og nedkørslen stejl.
Som Næstforperson i handicaprådet er problemstillingen ikke ny for mig, men det er alligevel noget andet at opleve på egen krop hvor svært det kan være at komme rundt i vores by. Og så blev jeg ret misundelig på Ullas motor, når det gik opad 😅
Tusind tak for turen Ulla Søberg Jakobsen og Tours on Wheels
Du, Pernille Pind, Laila Lauridsen og 31 andre
5 kommentarer
3 delinger
Synes godt om

Kommenter
Del

5 kommentarer

Mest relevante

 • Gunvor Tram Koldste

  Udfordring: Prøv at tage kørestolen med letbanen og stå af på Torsøvej station (L1 mod Grenå) og prøv så på at komme tilbage til midtbyen…
  • Synes godt om

  • Svar
  • 2 d.
  • Redigeret
  Vis 1 svar mere
  Vis 1 svar mere

👦🏻👶🏾👧🏼Minimumsnormeringer!
Det jeg er mest stolt af, at SF har opnået på børn og ungeområdet de sidste fire år er at vi har fået indført minimumsnormeringer – også selvom det indtil videre kun er på kommunalt plan.
Jeg har aldrig før set så mange forældre på gaden for en fælles sag. Det var fantastisk at være med til og det rykkede politikken. Der er kommet mange flere penge til området og bedre normeringer i institutionerne.
Men vi er ikke færdige før der er ansat nok pædagoger og der er minimumsnormeringer på institutionsniveau. Det vil jeg arbejde videre for, hvis jeg bliver valgt igen.

0:01 / 0:25

10 kommentarer

3 delinger

Synes godt om

Kommenter
Del

10 kommentarer

Mest relevanteVis 6 kommentarer mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *