Jeg synes, sådan helt ydmygt, at SFs og mit arbejde i Aarhus byråd gør en forskel. Derfor vil jeg enormt gerne have fire år mere. Derfor vil jeg nu række ud, og høre om I vil støtte min valgkamp med et lille beløb, selvom det er lidt grænseoverskridende at spørge 😊
Konkret støtter du bl.a.:
🌈En feminist, som hele tiden tænker ligestilling, mangfoldighed og muligheder
👩‍👦‍👦En mor, som vil kæmpe for de bedste muligheder for vores børn, fx klasseloft på 24 elever og minimumsnormeringer hurtigere
👩‍🏫En matematiker og nørd, som elsker at dykke ned i komplekse problemstillinger, og spørge ind og ændre små ting, som gør en stor forskel
🚸Mens jeg har siddet i byrådet har jeg haft et stort fokus på børn. Vi har fået minimumsnormeringer på landsplan, men i Aarhus er vi endnu længere og har fremrykket med et år, samtidig har vi flyttet børnehavestarten tilbage til 3 år. Som forælder til børn i den alder, kender jeg til hverdagen i institutioner, jeg kender til ønsket om en daginstitutionsplads tæt på hjemmet, jeg kender nogle gange at aflevere et grædende barn, jeg har også oplevet hvordan det er at aflevere et barn til en voksen som sidder alene med alt for mange børn allerede. Jeg ved der er for få voksne, og vi ikke er i mål med minimumsnormeringer, før det kan mærkes ude ved børnene. Jeg vil fastholde det fokus i byrådet.
💰Et andet område som er kolossalt vigtigt er hvordan vi får råd til bedst mulig velfærd i Aarhus. Der ryger færre penge i kommunekassen, hvis store firmaer sendes deres indtjening i skattely. Vi har også som kommune et etisk ansvar for at handle med og investere i firmaer som opfører sig ordenligt – som ikke bruger skattely eller er store klimasyndere. Jeg bruger energi på at forstå kommunens indkøb og udbud, og på hvordan vi investere, fordi det etisk er det eneste rigtige, og fordi kommunens penge skal komme Aarhus’ borgere til glæde og gavn.
Og så er jeg barn af Aarhus. Jeg elsker Aarhus af hele mit hjerte. Jeg er født i Hasle, har gået i vuggestue i tilst, i børnehave og skole i Skødstrup, på gymnasiet midt i Aarhus og tilsidst på universitetet på toppen af den hårdeste bakke at cykle op af om morgenen. Aarhus er min kommune, og jeg vil så gerne fortsætte med at gøre den endnu federe og pege den i den rigtige retning.
🧑🏻‍🦰👩🏻‍🦱👨🏽Jeg har gode mennesker til at hjælpe mig med min valgkamp – tak for jer ❤️ Men jeg kan sagtens bruge endnu flere. Og hvis jeg skal vælges igen kræver det mere end hårdt arbejde fra os, det kræver også kaffe, saftevand, en fed hjemmeside, flyers, merchandise, facebookreklamer, sjove aktiviteter og meget mere. Og alt det koster penge. SF Aarhus kaster selvfølgelig nogle penge i min valgkamp, men vi er et lille parti, og har ikke store midler. Derfor…
Vil (og kan) du støtte mit arbejde? ❤️
Jeg håber I vil være med, til enten at støtte med et beløb, dele en flyer ud i min valgkamp, fortælle en ven at man kan stemme på mig eller noget helt femte 🥰
Mobilepay: 587455

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *