Jeg startede på fritidshjemmet Myrhøjen på ny Studstrupvej tilbage i 1994. Hver dag gik jeg fra skolen og ned til fritidshjemmet langs Grenåvej sammen med min bedste veninde Sille. Vi drømte om en tunnel under eller en bro over Grenåbanen, så vi kunne gå under, istedet for den noget længere vej rundt om. I lokalplanen for området, som er helt tilbage fra 1981, planlægges en bro over banen.
Siden jeg gik på fritidshjemmet, er der sket meget i byen. Der er blandt andet kommet et dejligt område med masser af boliger ved Løgten Østervej. Her er fyldt med parcelhuse, og i mange af dem bor børn — børn som hver eneste dag skal i skole på den anden side af banen. De har en lang skolevej rundt om banen, og en skolevej som går langs en meget befærdet vej. Beboerne her, har købt en grund med forventning om at der kom en tunnel under banen. Men de sidste mange mange år har den trekantede grunde imellem banen og Grenåvej ligget tilgroet hen, og kommunen har ikke fået lov at lave en sti, så en tunnel ville give mening.
Men på dagens byrådsmøde har vi vedtaget en ekspropriation af en del af den trekantede grund ved Grenåvej, så der nu kan anlægges en sti og laves en tunnel. Det bliver fantastisk for beboerne på Løgten Østervej, og er godt for hele byens sammenhængskraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *